试题下载

同步教学

备课中心

高考备考

语法词汇
2016年高考英语真题下载-浙江卷[Word版]

【下载须知】

1. 本站提供的资料仅可用于学校课堂教学;
2. 本站提供的资料可能存在错误,请知晓;
3. 如侵权请联系站长:jxenglish2006#163.com

If download failed, please click here to refresh and try again
2016年高考英语真题下载-浙江卷[Word版]
资料类型:    资料大小:290KB    资料来源:网络整理    上传时间:2020-01-27
资料预览

2016普通高等学校招生全国统一考试(浙江卷)

英语试题

选择题部分(共80分)

  第一部分:英语知识运用(共两节,满分30分)

  第一节:单项填空(共20小题;每小题0.5分,满分10分)

  从A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题纸上将该选项标号涂黑。

1. --Are you sure you're ready for the best?

--_________. I'm well prepared for it.

A. I'm afraid not B. No problem C. Hard to say D. Not really

2.______prize for the winner of the competition is ______two-week holiday in Paris.

A. The ; 不填 B. A ; 不填 C. A ; the D. The ; a

3. In many ways , the education system in the US is not very different from ____in the UK.

A. that B. this C. one D. it

4. It is important to pay your electricity bill on time , as late payments may affect your ______.

A. condition B. income C. credit D. status

5._______online shopping has changed our life , not all of its effects have been positive.

A. Since B. After C. While D. Unless

6. That young man is honest , cooperative , always there when you need his help .______, he's reliable.

A. Or else B. In short C. By the way D. For one thing

7. The study suggests that the cultures we grow up _______influence the basic processes by which we see world around us.

A. on B. in C. at D. about

8. We can achieve a lot when we learn to let our differences unite, rather than _______ us.

A. divide B. reject C. control D. abandon

9. Silk ______ one of the primary goods traded along the Silk Road by about 100 BC.

A. had become B. reject C. control D. abandon

10.To return to the problem of water pollution , I'd like you to look at a study _______ in Australia in 2012.

A. having conducted B. to be conducted C. conducting D. conducted

11. Scientists have advanced many theories about why human beings cry tears, none of ______ has been proved.

A. whom B. which C. what D. that

12. When their children lived far away from them, these old people felt ______from the world.

A. carried away B. broken down C. cut off D. brought up

13. A sudden stop can be a very frightening experience, ______ if you are travelling at high speed.

A. eventually B. strangely C. merely D. especially

14. When the time came to make the final decision for a course, I decided to apply for the one that ______my interest.

A. limited B. reserved C. reflected D. spoiled

15. Had the governments and scientists not worked together, AIDS-related deaths _______ since their highest in 2005.

A. had not fallen B. would not fall C. did not fall D. would not have fallen

16. In this article, you need to back up general statements with ________ examples.

A. specific B. permanent C. abstract D. universal

17. George _________ too far . His coffee is still warm.

A. must have gone B. might have gone C. can't have gone D. needn't have gone

18. I have always enjoyed all the events you organized and I hope to attend in the coming years

A. little more B. no more C. much more D. many more

19. I had as much fun sailing the seas as I now do with students.

A. working B. work C. to work D. worked

20.—The movie starts at 8:30, and we can have a quick bite before we go

 --.See you at 8:10

A. So long B. Sounds great C. Good luck D. Have a good time

第二节:完形填空(共20小题;每小题1分,满分20分)

  阅读下面短文,掌握其大意,然后从21—40各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题纸上将该选项标号涂黑。

  During the war, my husband was stationed at an army camp in a desert in California. I went to live there in order to be ___21___ him. I hated the place .I had never ___22___ been so unhappy. My husband was ordered out on a long-term duty, and I was left in a tiny shack(棚屋) alone. The heat was ___23___ -almost 125oF even in the shade of a cactus(仙人掌). ___24___ a soul to talk to. The wind blew non-stop, and all the food I ate, and the very air I breathed, were ___25___ with sand, sand, sand!

  I was so sorry for myself that I wrote to my parents. I told them I was ___26___ and coming back home. I said I couldn’t stand it one minute longer. I ___27___ be in prison! My father answered my ___28___ with just two lines-two lines that will always sing in my ___29___ - two lines that completely changed my life:

  Two men looked out from prison bars

  One saw the mud, the other saw the stars

  I read those two lines ___30___ I was ashamed of myself. I made up my mind I would find out what was good in my present ___31___; I would look for the stars

  I made friends with the natives, and their ___32___ amazed me. They gave me presents of their favorite artworks which they had ___33___ to sell to tourists. I studied the delightful forms of the cactus .I watched for the desert sunsets, and ___34___ for seashells that had been left there millions of years ago when the desert had been an ocean ___35___.

  What brought about this ___36___ change in me? The desert hadn’t changed, ___37___ I had .I had changed my ___38___ And by doing so, I changed an unhappy experience into the most amazing ___39___ of my life. I was excited by this new world that I had discovered I had looked out of my self-created prison and ___40___ the stars

21. A. off B. behind C. near D. beyond

22. A. before B. already C. then D. still

23. A. inflexible B. incomprehensible C. uncontrollable D. unbearable

24. A. Only B. Not C. Many D. Such

25. A. covered B. filled C. buried D. charged

26. A. catching up B. keeping up C. giving up D. getting up

27. A. ought to B. might well C. would rather D. had better

28. A. request B. call C. question D. letter

29. A. comparison B. imagination C. consideration D. memory

30. A. over and over B. by and by C. up and down D. now and then

31. A. company B. occupation C. situation D. relationship

32. A. movement B. reaction C. guidance D. purpose

33. A. refused B. failed C. managed D. happened

34. A. asked B. hunted C. waited D. headed

35. A. floor B. surface C. rock D. level

36. A. shocking B. challenging C. puzzling D. astonishing

37. A. as B. but C. for D. or

38. A. attitude B. principle C. identity D. standard

39. A. vacation B. operation C. affair D. adventure

40. A. sought B. counted C. found D. reached

第二部分:阅读理解(第一节20小题,第二节5小题;每小题2分,满分50分)

  第一节:阅读下列材料,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项,并在答题纸上将该选项标号涂黑。

  A

  “Did you hear what happened to Adam Last Friday?” Lindsey whispers to Tori. 

  With her eyes shining, tori brags, “You bet I did, Sean told me two days ago. ”

  Who are Lindsey and Tori talking about? It just happened to be yours truly, Adam Freedmam, I can tell you that what that what they are saying is (a) not nice and (b) not even true. Still, Lindsey and Tori aren’t very different from most students here at Linton High School, including me. Many of our conversations are gossip(闲话). I have noticed three effects of gossip: it can hurt people, it can give gossipers a strange kind of satisfaction, and it can cause social pressures in a group. 

  An important negative effect of gossip is that it can hurt the person being talked about. Usually, gossip spreads information about a topic-breakups, trouble at home, even dropping out-that a person would rather keep secret. The more embarrassing or shameful the secret is, the juicier the gossip it makes. Probably the worst type of gossip is the absolute lie. People often think of gossipers as harmless, but cruel lies can cause pain. 

  If we know that gossip can be harmful, then why do so many of us do it? That answer lies in another effect of gossip: the satisfaction it gives us. Sharing the latest rumor(传言)can make a person feel important because he or she knows something that others don’t. Similarly, hearing the latest rumor can make a person feel like part of the “in group.” In other words, gossip is satisfying because it gives people a sense of belonging or even superiority(优越感). 

  Gossip also can have a third effect: it strengthens unwritten, unspoken rules about how people should act. Professor David Wilson explains that gossip is important in policing behaviors in a group. Translated into high school terms, this means that if everybody you hang around with is laughing at what John wore or what Jane said, then you can bet that wearing or saying something similar will get you the same kind of negative attention. The do’s and don’ts conveyed through gossip will never show up in any student handbook. 

  The effects of gossip vary depending on the situation. The next time you feel the urge to spread the latest news, thing about why you want to gossip and what effects your “juicy story” might have. 

41. The author uses a conversation at the beginning of the passage to ______ . 

  A. introduce a topic

  B. present an argument

  C. describe the characters

  D. clarify his writing purpose

42. An important negative effects of gossip is that it ______. 

  A. breaks up relationships

  B. embarrasses the listener

  C. spreads information around

  D. causes unpleasant experiences

43. In the author’s opinion, many people like to gossip because it ______. 

  A. gives them a feeling of pleasure

  B. help them to make more friends

  C. makes them better at telling stories

  D. enables them to meet important people

44. Professor David Wilson think that gossip can ______ . 

  A. provide students with written rules

  B. help people watch their own behaviors

  C. force school to improve student handbooks

  D. attract the police’s attention to group behaviors

45. What advice does the author give in the passage?

  A. Never become a gossiper

  B. Stay away from gossipers

  C. Don’t let gossip turn into lies

  D. Think twice before you gossip. 

  B

Below are search record from a university library’s database 

 

       Quick Search l Category l Full Text l Advanced 

 


Search full text books for children

Displaying 1 to 100 of 639 titles for children where Category is Education

 

Build it ,Make it ,Play it ! Guides for Children and Teens Bomhold Catharine ;Elder Terri,2004 l ABC-CLIO

Series: Children’s and Young Adult Literature Reference

 Available

For busy librarians and educators ,finding instructions for projects ,activities ,sports ,and games that children and teens will find interesting is a constant challenge, This guide is a time-saving,one-stop….

Read this book l View details l Add to Collection

Circle Time for Young Children

Mosley Jenny,2014 l Taylor and Francis

Series: Essential Guides for Early Years Practitioners

 Available

Jenny Mosley’s quality circle time model involves setting up an on-going, timetable process

 Of circle-meeting for adults and children ,As a basis for teaching relationship skills, building up self-esteem…..

Read this book l View details l Add to Collection

Connecting Animals and children in Early Childhood

Selly Patty Born,2014 l  Redleaf  Press

 Available

Understand the value of connecting animals and children .From familys pets and wild animals to toys ,stuffed animal ,and media images ,animals are a central part of every child’s world .This book examines….

Read this book l View details l Add to Collection


Education and Disadvantaged Children and Young People 

Matsumoto Mitsuko; Brool Colin,2013 l Bloomsbury Publishiing

Series: Education as a Humanitarian Response

   Available

Do street children go ti school ,and if not ,why not? What kind of education can be ‘meaningful’ to young people affected by conflict? The contributors explore groups of children and young people who have….

Read this book l View details l Add to Collection


Children with School problem: A Physkian’s Manual

The children paediatric Society; Andrews Debra; Mahoney WilliamJ, 2012 I wiley

Available

The physician’s  guide  to diagnosing  and  treating learning disabilities in children.1 to 10 Canadians have  a learning disability,and doctors must be able to idcntify,diagnose,trear,and manage children…

Read this book I view details  I  Add  to Collection

Songs in Their Heads:Music and Its Meaning In Children’s Lives

Campbell Patricia Shehan,1989 I Oxford University Press

Available

This  book explores the intrest and needs of children in their expressed thounts and actual “musicking”behaviours, This  text examines  the songs they sing,the ryhthms…

Read this book I view details  I  Add  to Collection



Young Children as Artists:Art and Design in the Earty Years and Kay Stage 1

Tutchell Suzy 2014 I Taylor Francis

Available

From the monment a child is  bom,they intctract with the world,looking at colours,feeding texrures;constructing mental and physical images of what they see and experience.Within all early years…

Read this book I view details  I  Add  to Collection

Big Ideas for Littles Kids:TEAching Philosophy Through Children’s Liferature

Wartnberg Thomas E.2014 I Rowman&Littlefield Publishers

Available

Big Ideas for Little Kids includes everything a teacher,or a college student needs to teach philosophy to elementary school children from picture books.Written in a clear and accessible style…

Read this book I view details  I  Add  to Collection



46.Suppose you are doing research on children’s relationship skills, you may want to read     .

A. Circle Time for Young Children

B. Children with School Problems: A Phsysician’s Manual

C. Education and Disadvantaged Children and Young People

D. Build It, Make It, Do It, Play It! Guides for Children and Teens

47.Which book would you recommend to someone interested in children’s mental images?

A. Connecting Animals and Children in Early Childhood.

B. Songs in Their Heads: Music and Its Meaning in children’s lives.

C. Big Ideas for Little Kids: Teaching Philosophy Through children’s Literature.

D. Young Children as Artists: Art and Design in the Early Years and Key Stage 1.

48.How many books published in 2015 are found in this search?

A. 9.              B.90.            C.118.        D.290.

49. Children with School Problems: A Physician’s Manu is most likely intended for     .

A. educators     B. librarians         C. doctors      D. artists

C

  A scientist working at her lab bench and a six-old baby playing with his food might seem to have little in common. After all, the scientist is engaged in serious research to uncover the very nature of the physical world, and the baby is, well, just playing…right? Perhaps, but some developmental psychologists(心理学家)have argued that this “play” is more like a scientific investigation than one might think.

  Take a closer look at the baby playing at the table. Each time the bowl of rice is pushed over the table edge, it falls in the ground---and, in the process, it belongs out important evidence about how physical objects interact; bowls of rice do not flood in mid-sit, but require support to remain stable. It is likely that babies are not born knowing the basic fact of the universe; nor are they ever clearly taught it. Instead, babies may form an understanding of object support through repeated experiments and then build on this knowledge to learn even more about how objects interact. Though their ranges and tools differ, the baby’s investigation and the scientist’s experiment appear to share the same aim(to learn about the natural world ), overall approach (gathering direct evidence from the world), and logic (are my observations what I expected?).

  Some psychologists suggest that young children learn about more than just the physical world in this way---that they investigate human psychology and the rules of language using similar means. For example, it may only be through repeated experiments, evidence gathering, and finally overturning a theory, that a baby will come to accept the idea that other people can have different views and desires from what he or she has, for example, unlike the child , Mommy actually doesn’t like Dove chocolate.

  Viewing childhood development as a scientific investigation throws on how children learn, but it also offers an inspiring look at science and scientists. Why do young children and scientists seem to be so much alike? Psychologists have suggested that science as an effort ---the desire to explore, explain, and understand our world---is simply something that comes from our babyhood. Perhaps evolution provided human babies with curiosity and a natural drive to explain their worlds, and adult scientists simply make use of the same drive that served them as children. The same cognitive systems that make young children feel good about feel good about figuring something out may have been adopted by adult scientists. As some psychologists put it,” It is not that children are little scientists but that scientists are big children.”

50. According to some developmental psychologists,

  A. a baby’s play is nothing more than a game.

  B. scientific research into babies; games is possible

  C. the nature of babies’ play has been thoroughly investigated

  D. a baby’s play is somehow similar to a scientist’s experiment

51. We learn from Paragraph 2 that

  A. scientists and babies seem to observe the world differently

  B. scientists and babies often interact with each other

  C. babies are born with the knowledge of object support

  D. babies seem to collect evidence just as scientists do

52. Children may learn the rules of language by

  A. exploring the physical world B. investigating human psychology

  C. repeating their own experiments D. observing their parents’ behaviors

53. What is the main idea of the last paragraph?

  A. The world may be more clearly explained through children’s play.

  B. Studying babies’ play may lead to a better understanding of science.

  C. Children may have greater ability to figure out things than scientists.

  D. One’s drive for scientific research may become stronger as he grows.

54. What is the author’s tone when he discusses the connection between scientists’ research and babies’ play?

  A. Convincing. B. Confused. C. Confidence. D. Cautious.

D

  Two things changed my life: my mother and a white plastic bike basket. I have thought long and hard about it and it’s true. I would be a different person if my mom hadn’t turned a silly bicycle accessory into a life lesson I carry with me today.

  My mother and father were united in their way of raising children, but it mostly fell to my mother to actually carry it out. Looking back, I honestly don’t know how she did it. Managing the family budget must have been a very hard task, but she made it look effortless. If we complained about not having what another kid did, we’d hear something like, “I don’t care what so–and–so got for his birthday, you are not getting a TV in your room/a car for your birthday/a lavish sweet-16 party.” We had to earn our allowance by doing chores around the house. I can stil l remember how long it took to polish the legs of our coffee table. My brothers can no doubt remember hours spent cleaning the house .Like the two little girls growing up at the White House, we made our own beds (no one left the house until that was done)and picked up after ourselves. We had to keep track of our belongings ,and if something was lost ,it was not replaced.

  It was summer and ,one day ,my mother drove me to the bike shop to get a tire fixed---and there it was in the window, White, shiny, plastic and decorated with flowers ,the basket winked at me and I knew ----I knew---I had to have it.

  “It’s beautiful,” my mother said when I pointed it out to her,” What a neat basket.”

  I tried to hold off at first, I played it cool for a short while. But then I guess I couldn’t stand it any longer: “Mom, please can I please, please get it? I’ll do extra chores for as long as you say, I’ll do anything , but I need that basket, I love that basket. Please, Mom .Please?”

  I was desperate.

  “You know,” she said, gently rubbing my back while we both stared at what I believes was the coolest thing ever,” If you save up you could buy this yourself.”

  “By the time I make enough it’ll be gone!”

  “Maybe Roger here could hold it for you,” she smiled at Roger , the bike guy.

  “He can’t hold it for that long , Mom .Someone else will buy it .Please, Mom, Please?”

  “There might be another way,” she said.

  And so our paying plan unfolded. My mother bought the beautiful basket and put it safely in some hiding place I couldn’t find. Each week I eagerly counted my growing saving increased by extra work here and there (washing the car ,helping my mother make dinner, delivering or collecting things on my bike that already looked naked without the basket in front).And then ,weeks later ,I counted ,re-counted and jumped for joy. Oh , happy day ! I made it! I finally had the exact amount we’d agreed upon….

  Days later the unthinkable happened. A neighborhood girl I’d played with millions of times appeared with the exact same basket fixed to her shiny ,new bike that already had all the bells and whistles. I rode hard and fast home to tell my mother about this disaster. This horrible turn of events.

  And then came the lesson . I’ve taken with me through my life:” Honey, Your basket is extra-special,” Mom said, gently wiping away my hot tears.” Your basket is special because you paid for it yourself.”

55.What can we learn from the first two paragraphs?

  A. The children enjoyed doing housework.

  B. The author came from s well-off family

  C. The mother raised her children in an unusual way

  D. The children were fond of the US president’s daughters.

56.When the author saw the basket in the window, she ______.

  A. fell in love with it     B. stared at her mother

  C. recognized it at once   D. went up to the bike guy

57.Why did the author say many “please” to her mother?

  A. She longed to do extra work. B. She was eager to have the basket.

  C. She felt tired after standing too long. D. She wanted to be polite to her mother.

58.By using “naked” (Paragraph 12), the author seems to stress that the basket was ______.

  A. something she could afford B. something important to her

  C. something impossible to get D. something she could do without

59.To the author, it seemed to be a horrible turn of events that

  A. something spoiled her paying plan

  B. the basket cost more than she had saved

  C. a neighborhood girl had bought a new bike

  D. someone else had got a basket of the same kind

60.What is the life lesson the author learned from her mother?

  A. Save money for a rainy day B. Good advice is beyond all price.

  C. Earn your bread with your sweat D. God helps those who help themselves

  第二节:下面文章中有5处(第61-65题)需要添加小标题。请从以下选项(ABCDE和F)中选出符合各段意思的小题,并在答题纸上将相应选项的标号涂黑。选项中有一项是多余选项。

  A. Get involved in student activities

  B. Your voice is actually super important

  C. There is a significant increase of opportunities

  D. Stay in active communication with your friends

  E. Get smart about the people who you spend your time with

  F. Your major does not matter as much in your first of college

  Five Things Nobody Told Me about College

  As I type this , I am in my university dorm room. A year ago, when I was awaiting to hear the results of my college applications, I often went to websites for some type of insider look on what college would be like. However, there’s only so much that prep books, websites, and older friends can teach. Here are the top 5things nobody told me about college:

  61

  Nobody entering a university knows exactly what they want to study. If they tell you otherwise, they’re lying and will probably change what they want to purse within the first quarter of attendance . During my first quarter at University of California, Riverside (UCR),I thought that I wanted to study Political Science with its focus on International Affairs, so that’s what I applied for. However, once I worked with statewide and local government, I realized that a better fit for me would be Public Policy, and now I am in the process of changing my area.

  62

  In college, there are so many good chances for you to meet your expectations. However, there is a very important difference between wanting to do something and applying for something. In order for you to take advantage of the conferences, research, internships ,and fellowships that your university offers, apply! Step into your academic advisor’s office, introduce yourself, and begin making the valuable connections that are necessary to help during the rest of your college career. Great things happen when you step out of your comfort zone, and you would be surprised on how many chances exist if you just ask.

  63

  College is where you meet your bridesmaids, neighbors, and potential bosses. The relationships you develop now will probably be linked to the ones you value later, so he wise about the people who you invest yourself in. You are only one person, and you do not have time to waste on people who would rather cause drama or mess up with your purpose. Surround yourself with uplifting individuals who challenge you to be better while loving you for who you are, and be patient to the people who are the complete opposite of that description.

  64

  As a first-year, I was afraid to make any noise towards campus issues that I noticed. It was not until I became involved in student government that I gained the confidence to handle projects that I created with the help of ASUCR Office of the President. During my first quarter, I spoke directly to the Chancellor, asking him for support towards my initiatives, met with the Vive Chancellors, and cooperated with my teaching assistances to begin my undergraduate research protect. Nothing good will happen when you are silent.

  65

  At my high school, there were about only four active club and organizations that students could be a part of. Imagine my surprise when I stepped foot onto UCR’s capus, where over 400 organizations exist, ranging from political organizations to karate club. You are not paying all or your tuition(学费)to merely go to class, study, pass tests and graduate. Make something worthy out of your experience. Create that you will want to tell your grandchildren one day. It all begins here, by signing up to join an organization.

非选择题部分(共40分)

第三部分:写作(共两节,满分40分)

  第一节:短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)

  下面短文中有10处语言错误。请在有错误的地方增加、删减或修改某个单词。

  增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写上该加的词。

  删除:把多余的词用斜线(/)划掉。

  修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写上修改后的词。

  注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;

  2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

  When I was a very young children, my father created a regular practice I remember well years late. Every time he arrived home at end of the day ,we’d greet het at the door. He would ask who we was and pretend not to knowing us, Then he and my mother would have had a drink while she prepared dinner and they would talk about his day and hers. While they chat, my father would lift my sister and me up to sit in the top of the fridge. It was both excited and frightening to be up there!

  My sister and I thought he was so cool for putting us there.

  第二节:书面表达(满分30分)

  “Planning is good ,but doing is better”是一句英国名言。请以此为题目用英语写一篇100-120词的短文。

  要求如下:

  1.简述你对这句名言的理解;

  2.用一个具体事例加以说明;

  3.给出恰当的结尾。

  注意:1.文章的标题已给出(不计词数):

  2.文中不得以任何形式透露地区、学校、老师或同学姓名等真实信息,否则按作弊行为认定。

Planning Is Good, But Doing Is Better

 _____________________________________

_____________________________________

_____________________________________

_____________________________________


英语试题参考答案

  第一部分:英语知识运用(共两节,30分)

  第一节:单项填空(10分,每小题0.5分)

  1.B 2. D 3.A 4.C 5.C

  6.B 7.B 8.A 9.A 10.D

  11.B 12.C 13.D 14.C 15.D

  16.A 17.C 18.D 19.A 20.B

  第二节:完形填空(20分,每小题1分)

  21.C 22.A 23.D 24.B 25.B

  26.C 27.C 28.D 29.D 30.A

  31.C 32.B 33.A 34.B 35.A

  36.D 37.B 38.A 39.D 40.C

  第二部分:阅读理解(50分,每小题2分)

  41.A 42.D 43.A 44.B 45.D

  46.A 47.D 48.B 49.C 50.D

  51.D 52.C 53.B 54.D 55.C

  56.A 57.B 58.B 59.D 60.C

  61.F 62.C 63.E 64.B 65.A

  第三部分:写作(共两节,40分)

  第一节:短文改错(10分,每小题1分)

  When I was a very young children, my father created a regular practice I r

  child

  emember well years late. Every time he arrived home at ∧end of the day ,

  later the

  we’d greet her at the door. He would ask who we was and pretend not to knowing

  him were know

  us, Then he and my mother would have had a drink while she prepared dinner and they

  would talk about his day and hers. While they chat, my father would lift my sister and

  chatted

  me up to sit in the top of the fridge. It was both excited and frightening to be up there!

  on exciting

  My sister and I thought he was so cool for putting us there.

  第二节:书面表达(30分)

  One possible student version

  Planning Is Good , But Doing Is Better

  Planning is good as it decides in detail how we do. However, a plan can bear no fruit without being actually carried out.

  My experience in the English speech contest last October is a case in point. A month before the event, I Spent hours working out a schedule outlining my goals and practical steps. After that, I set out to read widely for an inspiring topic, wrote a speech, and practiced its delivery in beautiful pronunciation with good public speech skills. I finally came out of the contest as the first prize winner.

  I know how I achieved my success. It came from good planning and better doing combined.

点击进入下载页面
(嘉兴)高中英语教学网 | www.jxenglish.com
站长:随心飞扬 | Email:jxenglish2006#163.com
本站为个人网站,所提供的英语教学资料仅供学校课堂教学及学习用
浙ICP备05071603号 | 浙公网安备 33049802000029号