欢迎来到中学英语教学资源网|嘉兴英语教学网!本站永久网址:www.jxenglish.com | 新会员注册 | 会员登录 | 会员中心 | 给我留言 | 换背景 |

试题下载

同步辅导

备课中心

高考辅导

英语语法

在线组卷

英文荟萃
| 频道首页 | 高考真题 | 全真模拟 | 名校模拟 | 综合练习 | 高一测试上 | 高一测试下 | 高二测试上 | 高二测试下 | 高三测试上 | 高三测试下 |
◆ 您现在的位置: 嘉兴英语教学网 >> 试题下载 >> 高考真题 >> 试题信息:2016年全国各地高考英语试题下载-江苏卷[有答案]
2016年全国各地高考英语试题下载-江苏卷[有答案]

2016普通高等学校招生全国统一考试(江苏卷)
英 语
注意事项:
  1.答题前,先将自己的姓名、准考证号填写在试题卷和答题卡上,并将准考证号条形码粘贴在答题卡上的指定位置。用2B铅笔将答题卡上试卷类型A后的方框涂黑。
  2.选择题的作答:每小题选出答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑,写在试题卷、草稿纸和答题卡上的非答题区域均无效。
  3.非选择题的作答:用签字笔直接答在答题卡上对应的答题区域内。写在试题卷、草稿纸和答题卡上的非答题区域均无效。
  4.考试结束后,请将本试题卷和答题卡一并上交。
第Ⅰ卷

第一部分  听力(共两节,满分 30 分)
   做题时,现将答案标在试卷上,录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。
第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分)
听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题。从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
例: How much is the shirt?
A.£ 19.15.     B.£ 9.18.      C.£ 9.15.
答案是 C。
1. What are the speakers talking about?
A. Having a birthday party.
B. Doing some exercise.
C. Getting Lydia a gift.
2. What is the woman going to do?
A. Help the man. 
B. Take a bus.
C. Get a camera.
3. What does the woman suggest the man do?
A. Tell Kate’s to stop.
B. Call Kate’s friends.
C. Stay away from Kate.
4. Where does the conversation probably take place?
A. In a wine shop.
B. In a supermarket.
C. In a restaurant.
5. What does the woman mean?
A. Keep the window closed.
B. Go out for fresh air.
C. Turn on the fan.
第二节 (共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第6、7题。
6. What is the man going to do this summer?
A. Teach a course.
B. Repair his house.
C. Work at a hotel.
7. How will the man use the money?
A. To hire a gardener.
B. To buy books.
C. To pay for a boat trip.
听第7段材料,回答第8、9题。
8. What is the probable relationship between the speakers?
A. Schoolmates.
B. Colleagues.
C. Roommates.
9. What does Frank plan to do right after graduation?
A. Work as a programmer.
B. Travel around the world.
C. Start his own business.
听第8段材料,回答第10至12题。
10. Why does the woman make the call?
A. To book a hotel room.
B. To ask about the room service.
C. To make changers to a reservation.
11. When will the woman arrive at the hotel?
A. On September 15.
B. On September 16.
C. On September 23.
12. How much will the woman pay for her room per night?
A. $179.      B.$199.      C. $219.
听第9段材料,回答第13至16题。
13. What is the woman’s plan for Saturday?
A. Going shopping.    B. Going camping.   C. Going boating.
14. Where will the woman stay in Keswick?
A. In a country inn.     B. In a five-star hotel.    C. In her aunt’s home.
15. What will Gordon do over the weekend?
A. Visit his friends.    B. Watch DVDs.    C. Join the woman.
16. What does the woman think of Gordon’s coming weekend?
A. Relaxed.         B. Boring.         C. Busy.
听第10段材料,回答第17至20题。
17. Who is Wang Ming?
A. A student.       B. An employer.     C. An engineer.
18. What does the speaker say about the college job market this year?
A. It’s unpredictable.   B. It’s quite stable.   C. It’s not optimistic.
19. What percentage of student job seekers have found a job by now?
A.20%.            B.22%.           C.50%.
20. Why are engineering graduates more likely to accept a job?
A. They need more work experience
B. The salary is usually good.
C. Their choice is limited.
第二部分:英语知识运用(共两节,满分35分)
第一节:单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)
请阅读下面各题,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
例:It is generally considered unwise to give a child ______ he or she wants.
A. however B. whatever C. whichever D. whenever
答案是B。
21. It is often the case______anything is possible for those who hang on to hope.
A. why B. what C. as D. that
22. More efforts, as reported, ______in the years ahead to accelerate the supply-side structural reform.
A. are made B. will be made C. are being made D. have been made
23. Many young people, most______were well-educated, headed for remote regions to chase their dreams.
A. of which B. of them C. of whom D. of those
24. —Can you tell us your for happiness and a long life?
—Living every day to the full, definitely.
A. recipe B. record C. range D. receipt
25. He did not easily, but was willing to accept any constructive advice for a worthy cause.
A. approach B. wrestle C. compromise D. communicate
26. ______some people are motivated by a need for success, others are motivated by a fear of failure.
A. Because B. If C. Unless D. While
27. If it for his invitation the other day, I should not be here now.
A. had not been B. should not be C.were not to be       D.should not have been
28. In art criticism, you must assume the artist has a secret message within the work.
A. to hide B. hidden C. hiding D. being hidden
29. Dashan, who crosstalk, the Chinese comedic tradition, for decades, wants to mix it up
with the Western stand-up tradition.
A. will be learning   B. is learning C. had been learning   D. has been learning
30. Many businesses started up by college students have thanks to the comfortable climate for business creation.
A. fallen off B. taken off C. turned off D. left off
31. His comprehensive surveys have provided the most  statements of how, and on what basis, data are collected.
A. explicit B. ambiguous C. original D. arbitrary
32. —Only those who have a lot in common can get along well.
— . Opposites sometimes do attract.
A. I hope not B. I think so C. I appreciate that D. I beg to differ
33. Parents should actively urge their children to______the opportunity to join sports teams.
A. gain admission to  B. keep track of    C. take advantage of   D. give rise to
34. Not until recently______the development of tourist-related activities in the rural areas.
A. they had encouraged B. had they encouraged
C. did they encourage D. they encouraged
35. —Jack still can’t help being anxious about his job interview.
—Lack of self-confidence is his______, I am afraid.
A. Achilles’ heel B. child’s play C. green fingers D. last straw
第二节:完形填空(共20小题;每小题1分,满分20分)
请阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
Years ago, a critical event occurred in my life that would change it forever. I met Kurt Kampmeir of Success Motivation Incorporation for breakfast. While we were ___36 ,Kurt asked me, “ John, what is your  37  for personal growth?
Never at a loss for words, I tried to find things in my life that might 38 for growth. I told him about the many activities in which I was  39  . And I went into a  40 about how hard I worked and the gains I was making. I must have talked for ten minutes. Kurt  41  patiently, but then he  42  smiled and said, “You don’t have a personal plan for growth, do you?”
“No, I 43   .
“You know,” Kurt said simply, “growth is not a(n)   44   process.”
And that’s when it   45   me. I wasn’t doing anything   46   to make myself better. And at that moment, I made the    47 : I will develop and follow a personal growth plan for my   48  .
That night, I talked to my wife about my   49   with Kurt and what I had learned. I   50 her the workbook and tapes Kurt was selling. We   51   that Kurt wasn’t just trying to make a sale. He was offering a   52   for us to change our lives and achieve our dreams.
Several important things happened that day. First, we decided to  53   the resources. But more importantly, we made a commitment to   54   together as a couple. From that day on, we learned together, traveled together, and sacrificed together. It was a   55   decision. While too many couples grow apart, we were growing together.
36. A. working B. preparing C. thinking D. eating
37. A. suggestion B. demand C. plan D. request
38. A. appeal B. look C. call D. qualify
39. A. involved B. trapped C. lost D. bathed
40. A. lecture B. speech C. discussion D. debate
41. A. calculated B. listened C. drank D. explained
42. A. eagerly B. gradually C. gratefully D. finally
43. A. admitted B. interrupted C. apologized D. complained
44. A. automatic B. slow C. independent D. changing
45. A. confused B. informed C. pleased D. hit
46. A. on loan B. on purpose C. on sale D. on balance
47. A. comment B. announcement C. decision D. arrangement
48. A. life B. progress C. performance D. investment
49. A. contract B. conversation C. negotiation D. argument
50. A. lent B. sold C. showed D. offered
51. A. recalled B. defined C. recognized D. declared
52. A. tool B. method C. way D. rule
53. A. provide B. buy C. give D. deliver
54. A. grow B. survive C. move D. gather
55. A. difficult B. random C. firm D. wise
第三部分:阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)
请阅读下列短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
A
 
Day school Program
Secondary students across Toronto District School Board(TDSB) are invited to take one or two e-Learning courses on their day school timetable. Students will remain on the roll at their day school.
The on-line classroom provides an innovative relevant and interactive Learning environment. The courses and on-line classroom are provided by the Ministry of Education
These on-line courses
      are taught by TDSB secondary school teachers
      are part of the TDSB Student’s time table; and
      appear on the Student’s report upon completion
Benefits of e-Learning
Include:
     Access to courses that may not be available at his or her TDSB school
     Using technology to provide students with current information: and.
     assistance to solve timetable conflicts
Is e-Learning for You?
Students who are successful in on-line course are usually;
     able to plan, organize time and complete assignments and activities;
     capable of working independently in a responsible and honest manner; and ,
     able to regularly use a computer or mobile device with internet access
Students need to spend at least as much time with their on-line course work as they would in a face-to-face classroom course.
56. E-Learning courses are different from other TDSB courses in that        .
A. they are given by best TDSB teachers.
B. they are not on the day school timetable.
C. they are not included on students’ reports.
D. they are an addition to TDSB courses.
57. What do students need to do before completing e-learning courses?
A. To learn information technology on-line.
B. To do their assignments independently.
C. To update their mobile devices regularly.
D. To talk face to face with their teachers.
                                          B
   Chimps(黑猩猩) will cooperate in certain ways, like gathering in war parties to protect their territory. But beyond the minimum requirements as social beings, they have little instinct (本能) to help one another. Chimps in the wild seek food for themselves. Even chimp mothers regularly decline to share food with their children. Who are able from a young age to gather their own food.
  In the laboratory, chimps don’t naturally share food either. If a chimp is put in a cage where he can pull in one plate of food for himself or, with no great effort, a plate that also provides food for a neighbor to the next cage, he will pull at random ---he just doesn’t care whether his neighbor gets fed or not. Chimps are truly selfish.
Human children, on the other hand are extremely corporative. From the earliest ages, they decide to help others, to share information and to participate a achieving common goals. The psychologist Michael Tomasello has studied this cooperativeness in a series of expensive with very young children. He finds that if babies aged 18 months see an worried adult with hands full trying to open a door, almost all will immediately try to help.
There are several reasons to believe that the urges to help, inform and share are not taught .but naturally possessed in young children. One is that these instincts appear at a very young age before most parents have started to train children to behave socially. Another is that the helping behaviors are not improved if the children are rewarded. A third reason is that social intelligence. Develops in children before their general cognitive(认知的)skills, at least when compared with chimps..In tests conducted by Tomtasell, the children did no better than the chimps on the physical world tests, but were considerably better at understanding the social world
The cure of what children’s minds have and chimps’ don’t in what Tomasello calls what. Part of this ability is that they can infer what others know or are thinking. But that, even very young children want to be part of a shared purpose. They actively seek to be part of a “we”, a group that intends to work toward a shared goal.
58. What can we learn from the experiment with chimps?
   A. Chimps seldom care about others’ interests.
B. Chimps tend to provide food for their children.
C. Chimps like to take in their neighbors’ food.
D. Chimps naturally share food with each other.
59. Michael Tomasello’s tests on young children indicate that they____.
   A. have the instinct to help others
B. know how to offer help to adults
C. know the world better than chimps
D. trust adults with their hands full
60. The passage is mainly about ____.
   A. the helping behaviors of young children
B. ways to train children’s shared intentionality
C. cooperation as a distinctive human nature
D. the development of intelligence in children
C
El Nifio, a Spanish term for “the Christ child”, was named by South American fisherman sho noticed that the global weather pattern, which happens every two to seven years, reduced the amount of fishes caught around Christmas. El Nifio sees warm water, collected over several years in the western Pacific, flow back eastwards when winds that normally blow westwards weaken, or sometimes the other way round.
The weather effects both good and bad, are felt in many places. Rich countries gain more from powerful Nifio, on balance, than they lose. A study found that a strong Nifio in 1997 helped American’s economy grow by 15 billion, partly because of better agricultural harvest, farmers in the Midwest gained from extra rain. The total rise in agricultural in rich countries in growth than the fall in poor ones.
But in Indonesia extremely dry forests are in flames. A multi-year drought (干旱)in south-east Brazil is becoming worse. Though heavy rains brought about by El Nino may relieve the drought in California, they are likely to cause surface flooding and other disasters.
The most recent powerful Nino, in 1997-98, killed around 21,000 people and caused damage worth $36 billion around the globe. But such Ninos come with months of warning, and so much is known about how they happen that governments can prepare. According to the Overseas Development Institute (ODI), however, just 12% of disaster-relief funding in the past two decades has gone on reducing risks in advance, rather than recovery and rebuilding afterwards. This is despite evidence that a dollar spent on risk-reduction saves at least two on reconstruction.
Simple improvements to infrastructure (基础设施)can reduce the spread of disease. Better sewers (下水道)make it less likely that heavy rain is followed by an outbreak of the disease of bad stomach. Stronger bridges mean villages are less likely to be left without food and medicine after floods. According to a paper in 2011 by Mr Hsiang and co-authors, civil conflict is related to El Nino’s harmful effects—and the poorer the country, the stronger the link. Though the relationship may not be causal, helping divided communities to prepare for disasters would at least reduce the risk that those disasters are followed by killing and wounding people. Since the poorest are least likely to make up for their losses from disasters linked to El Nino, reducing their losses needs to be the priority.
61. What can we learn about El Nino in Paragraph 1?
A. It is named after a South American fisherman.
B. It takes place almost every year all over the world.
C. It forces fishermen to stop catching fish around Christmas.
D. It sees the changes of water flow direction in the ocean.
62. What may El Ninos bring about to the countries affected?
A. Agricultural harvests in rich countries fall.
B. Droughts become more harmful than floods.
C. Rich countries’ gains are greater than their losses.
D. Poor countries suffer less from droughts economically.
63. The data provided by ODI in Paragraph 4 suggest that
A. more investment should go to risk reduction
B. governments of poor countries need more aid
C. victims of El Nino deserve more compensation
D. recovery and reconstruction should come first
64. What is the author’s purpose in writing the passage?
A. To introduce El Nino and its origin.
B. To explain the consequences of El Nino.
C. To show ways of fighting against El Nino.
D. To urge people to prepare for El Nino.
D
Not so long ago, most people didn’t know who Shelly Ann Francis Pryce was going to become. She was just an average high school athlete. There was every indication that she was just another American teenager without much of a future. However, one person wants to change this. Stephen Francis observed then eighteen-year-old Shelly Ann as a track meet and was convinced that he had seen the beginning of true greatness. Her time were not exactly impressive, but even so, he seemed there was something trying to get out, something the other coaches had overlooked when they had assessed her and found her lacking. He decided to offer Shelly Ann a place in his very strict training seasons. Their cooperation quickly produced results, and a few year later at Jamaica’s Olympic games in early 2008, Shelly Ann, who at that time only ranked number 70 in the world, beat Jamaica’s unchallenged queen of the sprint(短跑).
“Where did she come from?” asked an astonished sprinting world, before concluding that she must be one of those one-hit wonders that spring up from time to time, only to disappear again without signs. But Shelly Ann was to prove that she was anything but a one-hit wonder. At the Beijing Olympic she swept away any doubts about her ability to perform consistently by becoming the first Jamaican woman ever to win the 100 meters Olympic gold. She did it again one year on at the World Championship in Briton, becoming world champion with a time of 10.73--- the fourth record ever.
Shelly-Ann is a little woman with a big smile. She has a mental toughness that did not come about by chance. Her journey to becoming the fastest woman on earth has been anything but smooth and effortless. She grew up in one of Jamaica’s toughest inner-city communities known as Waterhouse, where she lived in a one-room apartment, sleeping four in a bed with her mother and two brothers. Waterhouse, one of the poorest communities in Jamaica, is a really violent and overpopulated place. Several of Shelly-Ann's friends and family were caught up in the killings; one of her cousins was shot dead only a few streets away from where she lived. Sometimes her family didn’t have enough to eat. She ran at the school championships barefooted because she couldn’t afford shoes. Her mother Maxime, one of a family of fourteen, had been an athlete herself as a young girl but, like so many other girls in Waterhouse, had to stop after she had her first baby. Maxime’s early entry into the adult world with its responsibilities gave her the determination to ensure that her kids would not end up in Waterhouse's roundabout of poverty. One of the first things Maxime used to do with Shelly-Ann was taking her to the track, and she was ready to sacrifice everything.
It didn't take long for Shelly-Ann to realize that sports could be her way out of Waterhouse. On a summer evening in Beijing in 2008, all those long, hard hours of work and commitment finally bore fruit. The barefoot kid who just a few years previously had been living in poverty, surrounded by criminals and violence, had written a new chapter in the history of sports.
But Shelly-Ann’s victory was far greater than that. The night she won Olympic gold in Beijing, the routine murders in Waterhouse and the drug wars in the neighbouring streets stopped. The dark cloud above one of the world’s toughest criminal neighbourhoods simply disappeared for a few days. “ I have so much fire burning for my country,”Shelly said. She plans to start a foundation for homeless children and wants to build a community centre in Waterhouse. She hopes to inspire the Jamaicans to lay down their weapons. She intends to fight to make it a woman’s as well as a man’s world.
As Muhammad Ali puts it, “ Champions aren't made in gyms. Champions are made from something they have deep inside them. A desire, a dream, a vision.” One of the things Shelly-Ann can be proud of is her understanding of this truth.
65. Why did Stephen Francis decide to coach Shelly-Ann?
A. He had a strong desire to free her family from trouble.
B. He sensed a great potential in her despite her weaknesses.
C. She had big problems maintaining her performance.
D. She suffered a lot of defeats at the previous track meets.
66. What did the sprinting world think of Shelly-Ann before the 2008 Olympic Games?
A. She would become a promising star.
B. She badly needed to set higher goals.
C. Her sprinting career would not last long.
D. Her talent for sprinting was known to all.
67. What made Maxime decide to train her daughter on the track?
A. Her success and lessons in her career.
B. Her interest in Shelly-Ann’s quick profit.
C. Her wish to get Shelly-Ann out of poverty.
D. Her early entrance into the sprinting world.
68. What can we infer from Shelly-Ann's statement underlined in Paragraph 5?
A. She was highly rewarded for her efforts.
B. She was eager to do more for her country.
C. She became an athletic star in her country.
D. She was the envy of the whole community.
69. By mentioning Muhammad Ali’s words, the author intends to tell us that .
A. players should be highly inspired by coaches
B. great athletes need to concentrate on patience
C. hard work is necessary in one’s achievements
D. motivation allows great athletes to be on the top
70. What is the best title for the passage?
A. The Making of a Great Athlete
B. The Dream for Championship
C. The Key to High Performance
D. The Power of Full Responsibility
第四部分:任务型阅读(共10小题;每小题1分,满分10分)
请阅读下面短文,并根据所读内容在文章后表格中的空格里填入一个最恰当的单词。
注意:请将答案写在答题卡上相应题号的横线上。每个空格只填1个单词。
An Extension of the Human Brain
   Other people can help us compensate for our mental and emotional deficiencies (欠缺),much as a wooden leg can compensate for a physical deficiency. To be exact, other people can extend our intelligence and help us understand and adjust our emotions. When another person helps us in such ways, he or she is participating in what I’ve called a “social prosthetic (义肢的)system.” Such systems do not need to operate face-to-face, and it’s clear to me that the Internet is expanding the range of my own social prosthetic systems. It’s already a big bank of many minds. Even in its current state, the Internet has extended my memory and judgment.
Regarding memory: Once I look up something on the Internet, I don’t need to keep all the details for future use—I know where to find that information again and can quickly and easily do so. More generally, the Internet functions as if it were my memory. This function of the Internet is particularly striking when I’m writing; I’m no longer comfortable writing if I’m not connected to the Internet. It’s become natural to check facts as I write, taking a minute or two to dip into PubMed, Wikipedia, or other websites.
Regarding judgment: The Internet has made me smarter in matters small and large. For example, when I’m writing a textbook, it has become second nature to check a dozen definitions of a key term, which helps me dig into the core and understand its meaning. But more than that, I now regularly compare my views with those of many others. If I have a “ new idea,” I now quickly look to see whether somebody else has already thought of it, or something similar—and I then compare what I think with what others have thought. This certainly makes my own views clearer. Moreover, I can find out whether my reactions to an event are reasonable enough by reading about those of others on the Internet.
These effects of the Internet have become even more striking since I’ve begun using a smartphone. I now regularly pull out my phone to check a fact, watch a video, read weibo. Such activities fill the spaces that used to be dead time (such as waiting for somebody to arrive for a lunch meeting).
But that’s the upside (好处).The downside is that in those dead periods I often would let my thoughts flow and sometimes would have an unexpected insight or idea. Those opportunities are now fewer and farther between.
An Extension of the Human Brain
A prosthetic nature 荫  ●The (71) ▲ can help make up for our mental and emotional deficiencies as a wooden leg can compensate for a bodily deficiency.
•   ●It (72) ▲ in our daily events, extending our intelligence, comprehending our feelings, and expanding the range of social activities.
Wonderful aspects: memory and judgment • ●On the Internet, we could quickly and easily locate the details, and check facts, without (73) ▲ them in mind.
 •   ●The Internet makes us smarter over (74) ▲ kinds of things. It provides a dozen definitions of a key term for us to find the (75) ▲ of the matter.
• ●The Internet enables us to exchange ideas with many others to (76) ▲ our claims, and to (77) ▲ our actions.
The (78) ▲ sides
of smartphones • ●Smartphones make it easier and more (79) ▲ to check reality, watch video clips, read weibo.
 • ●Smartphones (80) ▲ the possibility for new and insightful minds, and steal away our dead time.
 
第五部分:书面表达(满分25分)
81.请阅读下面短文,并按照要求用英语写一篇150词左右的文章。
In recent years, internet voting has become increasingly popular in China. People not only cast on-line votes themselves, but also urge others to vote for competitions like the “Most Beautiful Teacher” and the “ Cutest Baby”.
Li Jiang, a high school student, is invited to vote in the “ Best Police Officer 冶 competition, organized by the local government to let the public have a better understanding of police officers’ daily work. Li Jiang visits the website and reads all the stories. He is deeply moved by their glorious deeds. He is already thinking of becoming a policeman himself in the future.
Su Hua is invited by his uncle to vote for his cousin in the “ Future Singer冶 competition. He has already received three similar invitations this week. His uncle tells him that if his cousin wins the competition, the family will win an overseas tour for free. Su Hua likes his cousin very much, but he finds other singers perform even better. To vote, or not to vote? This is a question that troubles him very much.
【写作内容】
1. 用约30个单词写出上文概要;
2. 用约120个单词阐述你对网络投票的看法,并用2 ~3个理由或论据支撑你的看法。
【写作要求】
1. 写作过程中不能直接引用原文语句;
2. 作文中不能出现真实姓名和学校名称;
3. 不必写标题。
【评分标准】
内容完整,语言规范,语篇连贯,词数适当。

2016普通高等学校招生全国统一考试(江苏卷)
英 语参考答案
第一部分(共20小题;每小题1分,共20分)
1. C 2. B 3.A 4.C 5.A 6.C 7.B 8.A 9.A 10. C
11. B 12. B 13.C 14.A 15.B 16.B 17.A18. C 19.A 20. B
第二部分(共35小题;每小题1分,共35分)
21. D 22. B 23.C 24.A 25.C26.D 27.A 28.B 29.D 30. B
31. A 32. D 33.C 34.C 35.A 36.D 37.C 38.D 39.A 40. B
41. B42. D 43.A 44.A 45.D 46.B 47.C 48.A 49.B 50. C
51. C 52. C 53.B 54.A 55. D
第三部分(共15小题;每小题2分,共30分)
56. D 57. B 58.A 59.A 60.C 61.D 62.C 63.A 64.D 65. B
66. C 67. C 68.B 69.D 70. A
第四部分(共10小题;每小题1分,共10分)
71. Internet 72. participates/joins73. keeping74. all/different/various75. heart/core76. check
77. judge78. z.xxkmixed/two 79. convenient80. reduce
第五部分(满分25 分)
Possible version one:
On-line voting becomes increasingly popular, and many competitions get people involved in it. It is beneficial to some people, while it puts others into a dilemma over whether to vote or not.
In my opinion, on-line voting is an inseparable part of modern life and should be welcomed, since it is no more than a way to participate in public life. It makes no difference from ordinary voting events, in which candidates go around to seek supports. In addition, the Internet makes surveying and voting easy and convenient, regardless of time and space. Furthermore, voting on the Internet makes instant feedback possible.
To be honest, voters sometimes feel annoyed, not because they hate voting, but because they are divided between emotion and fairness. Things will turn for the better if we can work out some participation rules for people to obey. Therefore, I hold a positive attitude towards on- line voting.
(150 words)
Possible version two:
Internet voting is quite popular nowadays. Many people are somewhat puzzled at the negative side of the voting, although some are quite happy with it,  and active in doing it.
In my opinion, internet voting has begun to show its negative impacts on people and society. Firstly, people may feel forced when asked to do things that they don’t want to. Secondly, voting of this kind does not depend on the strong points of the competitors, but rather on how many social-networking resources they have. Thirdly, the voters or even the competitors in many cases are possibly taken advantage of by the organizers for commercial purposes.
In short, internet voting, to some extent, is unfair, if not immoral, and cannot be trusted. Therefore, rules should be worked out and strictly observed. Everyone in our society should help those in need, but it is more important to be sincere and earnest.
 (150 words)

下载地址:2016年全国各地高考英语试题下载-江苏卷[有答案]

注意事项

如无特殊说明,本站资源均是用winrar压缩后的doc或ppt文件。
如果您发现该软件不能下载,请通知管理员或点击【此处报错】,谢谢!
本站所有资料只能用于学校课堂教学或英语学习者学习研究之用,请勿用作它途,否则,后果自负。
未经本站明确许可,任何网站不得非法盗链及抄袭本站资源;如引用页面,请注明来自本站,谢谢您的支持!

资 料 信 息

  • 资料大小:64 KB
  • 资料类型:
  • 资料等级:★★★★★
  • 授权方式:免费资料
  • 下载权限:无需注册
  • 整理时间:2016-6-13
  • 下载统计:数据载入中……
  • 资料作者:佚名
  • 资料上传:随心飞扬
  • 资料来源:网络整理
  • WORD完整版下载地址>>>
版权所有 嘉兴英语教学网 | 中学英语教学资源网 | |
| 站长:随心飞扬 | www.jxenglish.com | 信箱:jxenglish2006#163.com |
本站所有信息仅供参考,本站不保证其准确性,及时性及完整性,请使用者自行斟酌决定。
本站所提供的所有信息仅供学校课堂教学及英语学习者学习研究之用,其著作权归原作者及媒体所有。