欢迎来到中学英语教学资源网|嘉兴英语教学网!本站永久网址:www.jxenglish.com | 新会员注册 | 会员登录 | 会员中心 | 给我留言 | 换背景 |

试题下载

同步辅导

备课中心

高考辅导

英语语法

在线组卷

英文荟萃
| 频道首页 | 高考真题 | 全真模拟 | 名校模拟 | 综合练习 | 高一测试上 | 高一测试下 | 高二测试上 | 高二测试下 | 高三测试上 | 高三测试下 |
◆ 您现在的位置: 嘉兴英语教学网 >> 试题下载 >> 高考模拟 >> 试题信息:湖北省六校联合体2017届高三4月联考英语试题(有听力)
湖北省六校联合体2017届高三4月联考英语试题(有听力)

湖北省六校联合体2017届高三4月联考
英语试题
第Ⅰ卷
第一部分 听力(共两节,满分30分)
第一节(共5小题;每小题1. 5分,满分7. 5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1. What are the speakers doing?
A. Working.      B. Jogging.       C. Having a drink.
2. What made the man so worried?
A. The exam.     B. The paper.      C. His teacher.
3. How long will the man stay in France?
A. Five weeks.     B. Three days.      C. Two days.
4. What was wrong with Jack?
A. He had a fever.    B. He was in hospital.     C. He was late for work.
5. Why was the man late for work?
A. He was in an accident.   B. His car was being repaired.   C. He couldn't get his car going.
第二节(共15小题;每小题1. 5分,满分22. 5分)
 听下面5段对话或对白,每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置,听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题。每小题5秒钟;听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第6至8题。
6. How many most beautiful subways are there on the earth?
A. Nine.     B. Nineteen.    C. Eight.
7. When did the woman go to Shanghai?
A. Two days ago.    B. Last week.    C. Last month.
听第7段材料,回答第8至9题。
8. What can we learn from the conversation?
A. The boss left very early.
B. The speakers enjoyed themselves at the party.
C. The man regretted having invited his wife's boss.
9. What is the boss like?
A. Nice.     B. Impolite.     C. Shy.
听第8段材料,回答第10至12题。
10. What does the man want to sell?
A. Furniture.     B. Garden supplies.   C. An apartment.
11. Why does the man want to sell his belongings?
A. He needs money.   B. He is moving.    C. He likes new things.
12. How is the man going to pay?
A. By check.     B. In cash.     C. By credit card.
听第9段材料,回答第13至1 6题。
13. What's the relationship between Mary and John?
A. Classmates.    B. Mother and son.   C. Brother and sister.
14. What is John doing?
A. Putting his shoes on.   B. Making a telephone call.   C. Getting ready to go to school.
15. How does John go to school?
A. By taxi.      B. By bus.       C. By bike.
16. How many people are there in Mary's family?
A. Three.      B. At least five.      C. No more than four.
听第10段材料,回答第17至20题。
17. How can people avoid forgetting things according to the speaker?
A. By keeping a diary.   B. By making a schedule.   C. By being reminded by others.
18. What does “a master schedule” mean?
A. A schedule made for yourself.
B. A schedule made for your boss.
C. A schedule with all important things and the time to use.
19. How many different schedules are mentioned?
A. One.       B. Two.        C. Three.
20. What can you use your daily schedule to do?
A. Plan time well.    B. Achieve short-term goals.   C. Achieve long-term goals.

第二部分:阅读理解(共两节,满分40分)
第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)
 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该
项涂黑。
A
 Interested in getting ahead over the summer?Then stay on course by taking advantage of Alvernia's Summer Session. It lets you get ahead with a large selection of undergraduate and graduate courses. You can attend the class in classrooms or online, or you can take blended(混合的)courses if you like. We offer several flexible sessions at all three locations in the summer to help move you closer toward graduation. All courses are officially recognized and credits you earn are transferable(可转移的).
 You don't have to be admitted to Alvernia to take classes this summer. Our Summer Session is open to all Alvernia students and to students from other colleges and high schools, as well as adult professionals and lifelong learners.
 And if you're taking a course with us. you'll have full access to the library, gym, cafes, and computer labs. Alvernia's Summer Session is an ideal option for students who:
●Want to lighten their course load for coming semesters(学期).
●Stay on track to complete their degree on time.
●Plan to earn additional credits now to graduate a semester early.
●Had trouble with a course during a past semester and need to retake it.
●Just want to take a course for fun.
 To find out what financial aid options might be available to you, contact the Office of Student Financial Planning by emailing financialaid @ alvernia. Edu or calling 610-796-8356.
 We offer several flexible sessions to help fit your busy lifestyle. You can take classes and also enjoy your summer!(See courses for specific dates by visiting alvernia. edu/ financialaid)
21. What do we know about Alvernia's Summer Session?
A. It offers courses in three forms.       B. It includes high school courses.
C. It takes place in three countries.      D. It's open to students only.
22. What if you attend Alvernia's Summer Session?
A. You will not fail in an exam.           B. You may face no course load.
C. You can be admitted to Alvernia.     D. You may complete a semester ahead.
23. What can you do by visiting the mentioned website?
A. Get financial aid information.        B. Register for Alvernia's Summer Session.
C. Check the course schedule.          D. Apply for courses free of charge.
24. In which column of a website may we read the passage?
A. Entertainment.    B. Lifestyle.   C. Education.    D. Vacation.
B
 In fairy tales, it's usually the princess that needs protecting. At Google in Silicon Valley, the princess is the one defending the castle. Parisa Tabriz is a 31-year-old with perhaps the most unique job title in engineering- “Google Security Princess”. Her job is to hack into the most popular web browser(浏览器)on the planet, trying to find weaknesses in the system before the “black hats” do. To defeat Google's attackers, Tabriz must firstly think like them.
 Tabriz's role has evolved dramatically in the eight years since she first started working at Google. Back then, the young graduate from Illinois University was one of 50 security engineers-today there are over 500.
 Cybercrime(网络犯罪)has come a long way in the past decade-from the Nigerian Prince Scam to credit card theft. Tabriz's biggest concern now is the people who find bugs in Google's software, and sell the information to governments or criminals. To fight against this, the company has set up a Vulnerability Rewards Program, paying anywhere from $100 to $ 20, 000 for reported mistakes.
 It's a world away from Tabriz's computer-free childhood home in Chicago. The daughter of an Iranian-American doctor father, and Polish-American nurse mother, Tabriz had little contact with computers until she started studying engineering at college. Gaze across a line-up of Google security staff today and you'll find women like Tabriz are few and far between(稀少的)-though in the last few years she has hired more female tech geniuses. She admits there's an obvious gender disequilibrium in Silicon Valley.
 Funnily enough, during training sessions Tabriz first asks new colleagues to hack into not a computer, but a vending machine. Tabriz's job is as much about technological know-how(专门知识)as understanding the psychology of attackers.
25. What can we learn about Tabriz from the passage?
A. She was the first female engineer at Google.
B. She must think differently so as to defeat the attackers.
C. Her job relates to not only technology but also psychology.
D. Her frequent contact with computers in childhood benefits her a lot.
26. Why has Google set up a Vulnerability Rewards Program?
A. To protect Google against cybercrime.    B. To monitor the normal operation of Google.
C. To help the government locate the cybercriminals.  D. To raise people's awareness of personal information safety.
27. What does the underlined word “disequilibrium” in Paragraph 4 refer to?
A. Imbalance.      B. Preference.    C. Difference.    D. Discrimination.
28. Which of the following could be the best title of this passage?
A. What leads to cybercrime      B. The “Security Princess” who guards Google
C. Measures taken by Google to protect its users  D. How to become an excellent security engineer
C
Some of the best research on daily experience is rooted in rates of positive and negative interactions, which has proved that being blindly positive or negative can cause others to be frustrated or annoyed or to simply tune out.
Over the last two decades, scientists have made remarkable predictions simply by watching people interact with one another and then scoring the conversations based on the rate of positive and negative interactions. Researchers have used the findings to predict everything from the likelihood that a couple will divorce to the chances of a work team having high customer satisfaction and productivity levels.
More recent research helps explain why these brief exchanges matter so much. When you experience negative emotions as a result of criticism or rejection, for example, your body produces higher levels of the stress hormone, which shuts down much of your thinking and activates(激活)conflict and defense mechanisms(机制). You assume that situations are worse than they actually are.
When you experience a positive interaction, it activates a very different response. Positive exchanges increase your body's production of oxytocin, a feel-good that increases your ability to communicate with, cooperate with and trust others. But the effects of a positive occurrence are less dramatic and lasting than they are for a negative one.
We need at least three to five positive interactions to outweigh every one negative exchange. Bad moments simply outweigh good ones. Whether you're having a conversation, keep this simple short cut in mind:At least 80 percent of your conversations should be focused on what's going right.
Workplaces, for example, often see this. During performance reviews, managers routinely spend 80 percent of their time on weaknesses and “areas for improvement”. They spend roughly 20 percent of the time on strengths and positive aspects. Any time you have discussions with a person or group, spend the vast majority of the time talking about what is working, and use the remaining time to address weaknesses.
29. Which of the following is closest in meaning to the underlined part “tune out” in Paragraph l?
A. Stop listening.   B. Change one's mind.    C. Lose temper.    D. Be at a loss.
30. What will happen if you experience negative emotions?
A. The situations are sure to become worse.     B. Much of your thinking will be prevented.
C. You will feel an urge to improve and become better.   D. You'll be motivated to resolve conflicts with people.
31. What can we infer from Paragraph 4?
A. We need a positive feeling to beat one negative feeling.
B. Positive interactions have greater effects than negative ones.
C. Our conversation should center on what needs improvement.
D. The effect of negative feelings lasts longer than that of positive ones.
32. Which of the following can be the best title for the text?
A. Ways to prevent negative thoughts   B. Positive interactions make the difference
C. Why negative thinking is unnecessary  D. How to promote workplace productivity
D
Average humans can consume 15 or more drinks in plastic bottles a month. If you were born after 1978, and live until 80 years old, you will leave behind a minimum of 14, 400 plastic bottles on this planet. These bottles take hundreds of years to break down into tiny pieces of plastic, never to completely disappear. Most of the waste is consumed by fish and birds, which has shortened their lifespan(寿命)greatly.
The Plastic Bottle Village is just a great idea that might finally save us from being buried in plastic. It's a community in Panama that is going to be made of used bottles. The design process begins with building steel frames, which are then filled with these bottles. Once this step is complete, and electrical and plumbing(管道装置)lines are put inside, the plastic walls are covered by concrete-both inside and outside. So no one will actually be able to tell that the walls are made of plastic. Besides, the material will keep the house 17℃ cooler than the outside, which is the biggest benefit to people living inside.
The village is the brainchild(主意)of Robert Bezeau with the intention of setting up several environmental projects. Having started a recycling program four years ago, during which a number of plastic bottles were collected, he started to think of how they could be put to use. Soon enough, he decided to use them to build houses, and came up with a basic idea for the construction process.
The project hopes to make people conscious of the waste that these bottles create so that they can do more to protect the environment. The village will also create an education center that will teach individuals from the world how to reuse plastic bottles as construction materials for shelter. Recycled bottles could neutralize the negative effect of your passage on this planet, and move closer to leaving only your “footprints”.
33. What do the figures in the first paragraph show?
A. The reason for buying fewer drinks.   B. The seriousness of plastic pollution.
C. The amount of plastic waste.    D. The difficult situation of wildlife.
34. Which word can best describe Robert?
A. Responsible.    B. Considerate.     C. Creative.     D. Sensitive.
35. What does the project want to do through these homes?
A. Provide shelter for locals.     B. Reuse all deserted plastic bottles.
C. Popularize the use of plastic bottles.   D. Raise people's environmental awareness.
笫二节(共5小题,每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
How Kids Express Gratitude
Taking time as a family to practice gratitude doesn't have to be difficult or time-consuming and the benefits your children will get are profound. Today we'll be discussing ideas to help your children express their gratitude.
Make a gratitude tree.
Start with a large piece of craft paper and draw a tree trunk.  36  Each day ask your kids to think of something they're thankful for, write it on a leaf and tape it to the tree trunk.
Go grocery shopping for a family in need.
Many stores now offer premade bags to donate right at the checkout line. While this is convenient, the larger the role they play in the act of giving, the bigger the effect it will have on your kids.  37 
Express your thankfulness for the ones you love.
  38  Print the photos in a 5"×7"size and ask the kids to write a short note on the back explaining why they're grateful to that person. Family members, especially those who don't live nearby, will cherish the present.
Volunteer together.
Pick a regular time, maybe one Saturday a month, and volunteer together as a family.  39  One child may want to spend a day helping to clean up their favorite park while another might want to read books to nursing home residents.
  40 
A regular gratitude practice is a wonderful habit to instill(逐渐灌输)into your children. In fact, studies have shown that people who feel gratitude on a daily basis are happier in general.
A. Keep gratitude journals.
B. Start a gratitude practice.
C. Then ask the kids to paint or color it in brown.
D. It will make the experience much more powerful.
E. Let kids take pictures of themselves with their loved ones.
F. If you can find a charity where you deliver the groceries yourself, that's even better.
G. Let each family member take turns to pick an activity that means something to them.
笫三部分:英语知识运用(共两节,满分45分)
第一节 完形填空(共20小题;每小题1. 5分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。
I was looking through some old photo albums the other day. I had  41  done that many times before but I felt a sudden  42  to see them again. I found myself  43  so many beautiful memories from my childhood. There was my dear Nana giving me a thorough  44  when I was a newborn baby. There was me and my brother standing in front of the world's ugliest  45  our favorite Christmas tree. There was my beautiful Mom  46  me on her lap. Then the pictures seemed  47  all of a sudden because my eyes were wet. I just couldn't  48  the tears. “What is going on?”I  49  . I hadn't cried the last time. But what was  50  now?
I soon saw that it was I who changed. I had  51  . My spirit had walked a little further down the  52  of love. I realized as long as they came with a warm heart, wet eyes were  53  to be ashamed of. I smiled and I felt Mom and Nana smiling  54  on me from Heaven.
Leo Buscaglia said: “I’m not afraid of  55  . They clean out my eyeballs. ”I think they clean out our  56  as well. They help us to wash away our pain, fear and grief(悲伤). They help us to  57  our love and goodness. They help us to become who we are   58  to be. The next time you feel your tears starting, just let them  59  .
Life is full of smiles and tears. Only by allowing them both can we  60  live.
41. A. never      B. ever       C. already      D. nearly
42. A. appeal      B. sadness       C. fear      D. urge
43. A. shaping      B. reliving      C. escaping     D. building
44. A. bath       B. speech       C. hug      D. survey
45. A. and       B. but       C. or       D. as
46. A. spinning      B. possessing      C. holding      D. walking
47. A. beautiful      B. blank       C. abnormal     D. vague
48. A. fight back     B. fight with     C. fight for     D. fight against
49. A. found      B. wondered      C. hesitated     D. discussed
50. A. heartbreaking   B. wrong       C. different     D. disturbing
51. A. grown      B. misunderstood    C. insisted      D. struggled
52. A. feast      B. path       C. expectation    D. circle
53. A. everything     B. something      C. anything     D. nothing
54. A. forward      B. upwards      C. down      D. behind
55. A. tears      B. failures       C. deaths      D. illnesses
56. A. competence     B. inside       C. identification   D. development
57. A. look through    B. clean out      C. learn from     D. reconnect to
58. A. used      B. reminded      C. forced      D. meant
59. A. separate      B. stay       C. flow      D. disappear
60. A. truly      B. roughly      C. generally     D. tentatively
笫Ⅱ卷
第三部分:英语知识运用(共两节,满分45分)
第二节(共10小题;每小题1. 5分,满分15分)
阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。
Changbaishan is China's largest nature reserve and it  61  (keep) in its natural state for the people of China and visitors from all over the world  62  (enjoy). The land varies in height  63  700 metres above sea level to over 2, 000 metres and is home to a great  64  (diverse) of rare plants and animals. Among the rare animals are cranes, black bears, leopards and tigers. Many people come to Changbaishan to study its unique plants and animals. 
  65  come to walk in the mountains, to see the spectacular waterfalls or to bathe in the hot water pools. However, the attraction  66  arouses the greatest appreciation in the reserve is Tianchi or the Lake of Heaven.
There are many stories  67  (tell) about Tianchi. The most well-known concerns three young women from heaven. They were bathing in Tianchi  68  a bird flew above them and dropped a small fruit onto the dress of the youngest girl. When she picked up the fruit to smell it, it flew into her mouth.  69  (swallow) the fruit, the girl became pregnant and later gave birth to a handsome boy. It is said that this boy, who had a great gift for languages and      
  70  (persuade), is the father of the Manchu people.
第四部分 写作(共两节,满分35分)
第一节 短文改错(共10小题,每小题1分,满分10分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下短文。短文中共有10处错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在此符号下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;
  2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
John went shopping in a store, and he forgot to bring a bag. So he buys a shopping bag. After arriving home, it occurred him that he could make a bag by using his old trousers. Several hours earlier, he made himself a very nice bag. His mother was amazing at what he had done. Avoiding spending money unnecessarily is a way of saving. And making a good use of things is an approach to protect the environment. What's more, it is helpful for you to improve the ability to make things by hands. It not only brings us pleasure but reduce waste around us.
笫二节 书面表达(满分25分)
假设你是李华,想将家中空房出租给来中国旅行的游客。某国外租房网站恰好提供这方面的服务——联系旅行者和家有空房出租的房主,而你想成为该网站的会员,请用英语写一封申请信,内容包括:
1. 写信目的;  
2. 出租优势;  
3. 表达希望。
注意:1. 词数100左右;  
  2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。
Dear Sir/Madam,
                                                                                                         
                                                                                                                            
    Yours,
Li Hua

湖北省六校联合体2017届高三4月联考英语试题
答案
1-5BBACC         6-10ACCBA      11-15BBCCB       16-20BBCCA
21. A  22. D  23. C  24. C  25. C  26. A  27. A  28. B  29. A  30. B
31. D  32. B  33. B  34. C  35. D  36. C  37. F  38. E  39. G  40. B
41. C  42. D  43. B  44. A  45. B  46. C  47. D  48. A  49. B  50. C
51. A  52. B  53. D  54. C  55. A  56. B  57. D  58. D  59. C  60. A
61. is kept   62. to enjoy  63. from  64. diversity   65. Others
66. that/ which  67. told   68. when  69. Having swallowed 70. persuasion
短文改错
John went shopping in a store, and he forgot to bring a bag. So he buys a shopping bag.
                but                        bought
After arriving home, it occurred ∧ him that he could make a bag by using his old trousers.
                          to
Several hours earlier, he made himself a very nice bag. His mother was amazing at what he had
     later                                         amazed
done. Avoiding spending money unnecessarily is a way of saving. And making a good
use of things is an approach to protect the environment. What’s more, it is helpful for you to
                        protecting                                    us
improve the ability to make things by hands. It not only brings us pleasure but reduce waste around us.
                              hand                            reduces
第一处:and→but     第二处:buys→bought   
第三处:在occurred后加上to  第四处:earlier→later   
第五处:amazing→amazed   第六处:去掉a
第七处:protect→protecting   第八处:you→us    
第九处:hands→hand    第十处:reduce→reduces

 

书面表达
Dear Sir/ Madam,
I have learned that your website connecting those who have rooms or a house available for rent with travelers who need accommodation. Interested in this international network, I am writing to apply for its membership.
My house is well-furnished with three bedrooms, a kitchen and two bathrooms, of which travelers can rent one specific bedroom or rent the house as a whole. Besides, I am a friendly and helpful person who is always ready to offer help to the guests.
I am thirsty for this opportunity and I’ll appreciate it if I’m fortunate enough to become your member.
Yours,
Li Hua

录音原文
Text 1
M: Do you want to run one more lap?
W: Yes, I do. But I want to stop and drink some water first.
Text 2
W: What made you so worried?The exam?
M: No, I've prepared for the exam since a week ago. I'm worried about the paper. You know, there  is a time limit for it, but I haven't collected enough information. If I can't finish it on time, my teacher will get disappointed.
Text 3
W: Where will you and your family go and spend your summer vacation?
M: We a re arranging for a holiday to Europe. We will stay in Italy for three days, France for five weeks, Switzerland for two days.
Text 4
W: Jack, were you late yesterday?
M: Yes, when I was going to work, my wife had a fever and I had to send her to the hospital.
W: Is she better now?
M: Yes, a little. Thank you.
Text 5
W: Did you come to work on time?
M: No, I came late because my car wouldn't start.
Text 6
M: Jane, have you ridden the subway?
W: Yes, I go to work by underground every day.
M: ⑥On the Internet, there are 9 most beautiful subways in the world.
W: Is the Shanghai Bund Tourist Tunnel included in?
M: Yes, have you been there?
W: ⑦Yes, I went to Shanghai last month. The Bund Tourist Tunnel connects two best attractions of Shanghai:The Bund and Lujiazui. The tunnel itself is like a light show. You will see the flashing lights, colorful lines and circling images projected onto the real  walls.
M: Yes, it is so magical.
W: Can you show me other subways?
M: Of course, they are so fascinating.
Text 7
W: How was your d inner party?
M: I think it went pretty well. People really seemed to enjoy themselves.
W: That's nice.
M: ⑧But we shouldn't have invited my wife's boss again. We can never get him to leave!
W: Really? How late did he stay this time?
M: Until two o'clock in the morning! And we both had to get up early the next day.
W: Oh, he shouldn't have stayed so late. You should have asked him to leave earlier.
M: ⑨Well, it's pretty difficult to do that to my wife's boss.
Text 8
M: I'd like to put an ad in the newspaper, please.
W: A classified ad?
M: Yes. ⑩I want to sell my furniture. ○11I'm moving.
W: I see. May I have your name, please?
M: Bill Martin.
W: And your address?
M: The Garden Apartment on Books Road.
W: Well, the price depends on the size, not on the words. So, if you want to use shorter words, that might save you some money.
M: Oh, that's a good idea. I have everything written out here, but I'll just check it over before I give it to you. Maybe I should use phrases instead of sentence s.
W: Would you like to pay cash or by credit card?
M:○12 I'll probably be gone before a bill could be sent. I'm going to pay cash.
W: OK. You can use that table. Just bring it back to me when you are ready.
Text 9
W:○13Hello, this is Mary speaking. Who's that?
M: It's me, Peter.
W: Oh, hello, Peter. Whom do you want to speak to?
M: Can I speak to John?
W: No, you can't speak to him now.
M: Isn't he in right now?
W: Yes, he is in, but he is very busy.
M: What is he doing, may I know?
W: ○14He is getting ready for school. ○13○16Grandmother is combing his hair. Sister is looking for his coat. Mother is putting textbooks into his school bag. Goodbye. I've got to go now. I am holding the door open. ○15The school bus is coming.
M: In that case, I'll ring him again this afternoon. Bye!
W: See you. I'll tell him that.
Text 10
M: Have you ever forgotten an appointment at the doctor's or been late in getting to your part-time job?Occasionally, these difficulties happen to everybody. ○17However, you can avoid such problems if you write out schedules. They will help you to find out how much time you have to do the things that are important as well as those that are fun. ○18○19A master schedule can be used to find out how much time you really have for activities. This schedule lists all of the activities that you must complete. ○19A weekly schedule can also be used to help you plan time  for the things that you really like to do. Your weekly schedule should include time for activities. It also should include activities that will help you to achieve lifetime, long-term and short-term goals. Finally, it should include your study time and free time. Free time is necessary so that you can make needed changes in your schedule. ○19○20A daily schedule is a final suggestion to help you plan your time.

下载地址:湖北省六校联合体2017届高三4月联考英语试题(有听力)

注意事项

如无特殊说明,本站资源均是用winrar压缩后的doc或ppt文件。
如果您发现该软件不能下载,请通知管理员或点击【此处报错】,谢谢!
本站所有资料只能用于学校课堂教学或英语学习者学习研究之用,请勿用作它途,否则,后果自负。
未经本站明确许可,任何网站不得非法盗链及抄袭本站资源;如引用页面,请注明来自本站,谢谢您的支持!

资 料 信 息

  • 资料大小:9705 KB
  • 资料类型:
  • 资料等级:★★★★★
  • 授权方式:免费资料
  • 下载权限:无需注册
  • 整理时间:2017-4-16
  • 下载统计:数据载入中……
  • 资料作者:佚名
  • 资料上传:随心飞扬
  • 资料来源:网络整理
  • WORD完整版下载地址>>>
版权所有 嘉兴英语教学网 | 中学英语教学资源网 | |
| 站长:随心飞扬 | www.jxenglish.com | 信箱:jxenglish2006#163.com |
本站所有信息仅供参考,本站不保证其准确性,及时性及完整性,请使用者自行斟酌决定。
本站所提供的所有信息仅供学校课堂教学及英语学习者学习研究之用,其著作权归原作者及媒体所有。