网站首页试题下载同步辅导备课中心高考辅导英语语法初中英语英语学习Flash英语会员注册会员中心飞扬博客给我留言
| 频道首页 | 一轮复习 | 高考词汇 | 单项选择 | 完形填空 | 阅读理解 | 书面表达 | 高考新题型 | 专题复习 | 综合复习 | 会考辅导 | 词汇辨析 |
◆ 您现在的位置: 嘉兴英语教学网 >> 高考辅导 >> 综合复习 >> 资料信息:2005-2014年全国高考英语试题分类汇编-完形填空

2005-2014年全国高考英语试题分类汇编-完形填空

  • 软件大小:376 KB
  • 软件类型:
  • 软件等级:★★★★★
  • 授权方式:免费资料
  • 下载权限:无需注册
  • 整理时间:2016-5-16
  • 下载统计:数据载入中……
  • 资料作者:佚名
  • 资料上传:随心飞扬
  • 资料来源:网络整理
  • 资料分享: 更多>>

资料预览

【十年高考】
2005-2014年全国各地高考英语试题分类汇编:
完形填空
(05·全国Ⅰ)
One afternoon I was sitting at my favorite table in a restaurant, waiting for the food I had ordered to arrive. Suddenly I ___36___ that a man sitting at a table near the window kept glancing in my direction, ___37___ he knew me. The man had a newspaper ___38___ in front of him, which he was ___39___ to read, but I could ___40___ that he was keeping an eye on me. When the waiter brought my ___41___the man was clearly puzzled (困惑) by the ___42___ way in which the waiter and I ___43___each other. He seemed even more puzzled as ___44___went on and it became ___45___that all the waiters in the restaurant knew me. Finally he got up and went into the ___46___. When he came out, he paid his bill and ___47___without another glance in my direction.
I called the owner of the restaurant and asked what the man had ___48___. "Well," he said, "that man was a detective (侦探). He ___49___ you here because he thought you were the man he ___50___. " "What? " I said, showing my ___51___. The owner continued, "He came into the kitchen and showed me a photo of the wanted man. I ___52___ say he looked very much like you! Of course, since we know you, we told him that he had made a ___53___. " "Well, it's really ___54___I came to a restaurant where I'm known, " I said. "___55___, I might have been in trouble. "
36. A. knew B. understood C. noticed D. recognized
37. A. since B. even if C. though D. as if
38. A. flat B. open C. cut D. fixed
39. A. hoping B. thinking C. pretending D. continuing
40. A. see B. find C. guess D. learn
41. A. menu B. bill C. paper D. food
42. A. direct B. familiar C. strange D. funny
43. A. chatted with B. looked at C. laughed at D. talked about
44. A. the waiter B. time C. I D. the dinner
45. A. true B. hopeful C. clear D. possible
46. A. restaurant B. washroom C. office D. kitchen
47. A. left B. acted C. sat down D. calmed down
48. A. wanted B. tried C. ordered D. wished
49. A. met B. caught C. followed D. discovered
50. A. was to beat B. was dealing with C. was to meet D. was looking for
51. A. care B. surprise C. worry D. regret
52. A. must B. can C. need D. may
53. A. discovery B. mistake C. decision D. fortune
54. A. a pity B. natural C. a chance D. lucky
55. A. Thus B. However C. Otherwise D. Therefore
答案 36.C 37.D 38.B 39.C 40.A 41.D 42.A 43.B 44.C 45.A 46.D 47.A 48.A 49.C 50.D 51.B 52.A 53.B 54.D 55.C

(05·全国Ⅱ、全国Ⅲ)
As I drove my blue Buick into the garage. I saw that a yellow Oldsmobile was 21 too close to my space. I had to drive back and forth to get my car into the 22 space. That left
23 enough room to open the door. Then one day I arrived home 24 , and just as I turned off the engine, the yellow Oldsmobile entered its space - too close to my car, 25 . At last I had a chance to meet the driver. My pat

下载地址:2005-2014年全国高考英语试题分类汇编-完形填空

注意事项

* 如无特殊说明,本站资源均是用winrar压缩后的doc或ppt文件。
* 如果您发现该软件不能下载,请通知管理员或点击【此处报错】,谢谢!
* 本站所有资料只能用于学校课堂教学或英语学习者学习研究之用,请勿用作它途,否则,后果自负。
* 未经本站明确许可,任何网站不得非法盗链及抄袭本站资源;如引用页面,请注明来自本站,谢谢您的支持!
版权所有 嘉兴英语教学网 | 中学英语教学资源网 | |
| 站长:随心飞扬 | www.jxenglish.com | 信箱:jxenglish2006#163.com |
本站所有信息仅供参考,本站不保证其准确性,及时性及完整性,请使用者自行斟酌决定。
本站所提供的所有信息仅供学校课堂教学及英语学习者学习研究之用,其著作权归原作者及媒体所有。